Psoriaas mõjutab ligikaudu 4% maailma rahvastikust. Nii noored, kui ka vanad inimesed kannatavad selle all. Statistiliselt on 70% inimestest, kes täheldasid psoriaasisümptomeid alla 20-aastased. Need on noored inimesed, kes väldivad lärmakaid koosviibimisi, kuna haigus muudab neid ebakindlaks teiste inimeste juuresolekul, kaasaarvatud nende eakaaslaste seltsis.

Psorifix mis parandab välimust ja soodustab naha taastumist on lahenduseks probleemile.

Psorifix kreem:

  • On tõhus isegi hiljemas staadiumis haiguse puhul;
  • Pidurdab naharakkude kasvu;
  • Muudab selle tagasituleku võimatuks;
  • Tagab kõrgetasemelise kontrolli.

Mis on Psorifix

See on kreemjas toode, millel on väga õrn tekstuur spetsiifilise lõhnaga. Aktiivsed komponendid kreemis mõjutavad haiguslikku nahapiirkonda leevendades sügelust ja tehes koorimise vähem intensiivseks. Samuti eemaldab see liigset kuivust ja punetust.

Psorifix sisaldab bioloogiliselt aktiivseid komponente:

  1. Paju ekstrakt. See vähendab haige naha nakatumisriski bakteritesse ning hõlbustab kiiret Psorifixi imendumist;
  2. Kase ekstrakt. See muudab õlinäärmete toime vähem intensiivseks, pakkudes rahustavat ja pehmendavat toimet;
  3. See niisutab epiderme ja muudab need järk-järgult elastsemaks kõrvaldades liigse kuivuse. Õlil on antioksüdantsed omadused ja see rikastab nahka vitamiinide ja mineraalidega;
  4. Tea-puu õli. See on bakteritsiidse ja põletikuvastase toimega ning soodustab naha taastumist. Veelgi enam, see aitab kiirendada psoriaasi ravi;
  5. Kadaka õli ja salitsüülhape hävitavad mikrofloora, mis põhjustavad haigust, hõlbustades seeläbi naha tervenemist.

Psorifix sisaldab veel ka mett ja eeterlikke tsitrustest saadud õlisid. Pealegi, sisaldab kreem aktiivseid hõbeioone, mis hõlbustavad naha desinfitseerimist ja tapavad absoluutselt kõik mikroobid. Psorifixi kreem varustab nahka vitamiinide ja mineraalidega ning normaliseerib vereringet. Kreemi toime on nähtav pärast nädalast regulaarset kasutamist.

Psorifixi toimemehhanism

Psorifixis sisalduvad komponendid rahustavad, desinfitseerivad ja puhastavad epiderme, samaaegselt põhjustades mikroobide, mis võivad vallandada põletikulisi protsessse kannatanud nahapiirkonnas, massilist hävitamist. Psorifix kreem imendub kergesti jätmata õlilisi laike, nii et teie riided ja pehme mööbel jäävad puhtaks. Higi ja vesi ei avalda kreemile lahustuvat toimet.

Psorifixi kõrge niisutamistoime avaldub õigeaegselt ja tõhusalt ennetades naha valulikku kuivamist. Kreemi tegevuse tulemused on märgatavad juba hetke, mil kannate kreemi nahale. Kahjustatud naha piirkondades suurus väheneb, kuivus kaob ja sügelus ning koorimine muutuvad vähem intensiivseks. Kreemi võib määrida mistahes kehapiirkonnale.

Kreemi kasutades, tuleb vältida selle sattumist limaskestale ja silmadesse.

Kreemi võib kasutada kombinatsioonis ükskõik mis ravimitega. See on ka sobilik kõigi teraapiaravimite tarbimisel.

Kasutamine

Psorifix kreemi kasutamine ei nõua täiendavaid seadmeid. Kasutamine:

  • Mõjutatud nahka ala tuleb puhastada veega;
  • Kanda väike kogus kreemi punastele laikudele;
  • Katta see nahapiirkond lühikeseks ajaks puhta rätikuga, et võimaldada kreemi imendumist.

Väga kuiva nahapiirkonna pehmendus:

  • Peske või puhastage naha piirkonda;
  • Määrige kreemi nahale ühtlaselt;
  • Oodake 15 minutit, et lasta kreemil imenduda.

Algstaadiumis, enne kui stabiilne paranemine on saavutatud, tuleks kreemi kasutada kaks korda päevas (soovitatavalt pärast duši). Kui kahjustatud piirkond on oluliselt kahanenud võib Psorifix kreemi kasutada kord päevas.

Vastunäidustused

Psorifix ei ole ravim. Sa peaksid konsulteerima oma arstiga enne toote kasutamist.

Vastunäidustusi ja kõrvaltoimeid ei ole teada. Suurim vastunäidustus võib olla individuaalne talumatus kreemi koostisosade vastu.

Võrreldes teiste levinud anti-psoriaasi toodetega, on vaid Psorifixil täiesti orgaaniline koostis. Toode on sertifitseeritud.